12 de gener de 2021
12.01.2021
Superdeporte
MERCAT DE FITXATGES

Mourinho tanca la porta a Winks

L'entrenador del Tottenham vol acabar amb els rumors malgrat que el migcampista no va jugar en l'últim partit dels 'Spurs'

12.01.2021 | 17:41
Mourinho tanca la porta a Winks

El València CF ha canviat el seu objectiu en este mercat d'hivern i el focus se centra en l'arribada d'un migcampista. La prioritat en esta finestra de traspassos ha canviat però no els condicionants per a trobar un futbolista que s'adapte a la situació econòmica del club: una cessió sense pagament i únicament fer-se càrrec de la fitxa del jugador.

En eixe sentit Harry Winks és un dels noms que encaixen en els plans del València. El migcampista reforçaria la plantilla amb experiència i nivell, malgrat no haver jugat molts minuts amb el Tottenham esta temporada. No obstant això, com ha informat este periòdic, les pretensions econòmiques dels anglesos no estan dins dels paràmetres establits pel València per a fitxar en este mercat, i es barregen altres opcions.

Al seu torn José Mourinho ha volgut acabar amb els rumors i taxatiu en la roda de premsa prèvia al seu partit enfront del Fulham: "Ja ho he dit, no se'n va a cap lloc. Si ja he dit que no se'n va a cap costat, quin més voleu que diga. Ha jugat els últims partits, no va jugar l'últim per la decisió que ho feren altres futbolistes, com Gedson i uns altres que bàsicament no estan jugant bastants minuts. Si algú està parlant amb altres clubs, el meu consell és que no perden el temps perquè no se'n va a cap costat"

Una dificultat afegida a una cessió per la qual el Tottenham voldria ingressar diners més enllà que el seu club de destinació pague el salari de Winks, ja que Mourinho ha 'espantat' als clubs que s'hagen fixat en el migcampista amb estes declaracions.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook